Julepakke

Glædelig jul, find inspiration til køb af julegave

Film og streaming

Bliv klar til jul med Mission Julegave

Butikkerne begynder at sælge julepynt. Der bliver hængt julelys op på gaderne. Nogle begynder at høre julemusik allerede længe før. Men hvordan kommer du i julestemning?

En god måde til at komme i julestemning kan være at se julefilm – og her er filmen Mission Julegave, med originaltitlen Jingle all the way, helt perfekt. Filmen handler om en familiefars kamp for ikke at skuffe sin familie, hvilket leder ham gennem gaveræs og et møde med en masse julemænd samt et rensdyr.

Mission julegave

Filmen indeholder alt, hvad jul indebærer, blandt andet nisser, julepynt og julegaver. Særligt det sidste volder problemer for Arnold Schwarzeneggers rolle, familiefaderen Howard, der har lovet at skaffe en gave, som han står uden på juleaftensdag, og han er ikke den eneste.

For ikke at skuffe sin familie kæmper han, for at få fat i den populære Turboman action figur, som hans søn ønsker sig. Det byder blandt andet på biljagter og slåskampe mod en hær af julemænd.

En film om mere end julehygge

Den amerikanske familiefilm er derfor en sjov og hyggelig film for hele familien. Der er hyggelig juleatmosfære, samt sjove scener for de mindste og måske en sund overvejelse for voksne i en travl og stressfyldt juletid.

For filmen viser på komisk vis en fars kamp for at skaffe det, hans søn ønsker sig. Men den handler også om en mand, der har for travlt med arbejde til sin familie og til at holde, hvad han lover. Den viser også et udmattende gaveræs, hvor Howard ikke er den eneste, der er på jagt efter en bestemt ting. Så det bliver også en film med stof til eftertanke om både materialistisk overforbrug og prioriteringer.

Bliv klar til jul med julefilm

Filmen Mission Julegave er derfor en god film, til at sætte gang i både julestemning, men også sunde overvejelser omkring julen. Den er en perfekt film til at samle hele familien foran fjernsynet, og der er garanti for både grin og julestemning.

Find flere julefilm hos Viaplay og bliv klar til jul. Gå på jagt blandt film med julepynt, julegaver, julemænd og juletræer, så du og din familie kan finde julestemningen frem.

Bliv klar til jul med Mission Julegave
Bliv klar til jul med Mission Julegave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.