Julepakke

Glædelig jul, find inspiration til køb af julegave

Børn og teenager

Det skal du give til din teenager i julegave

Julen nærmer sig, og du skal finde på julegaver til alle dem, du elsker. Legetøj til den yngste, en bog til din ægtefælle, et smykke til din mor og en fiskestang til din far. Men hvad skal din teenager have? Din teenager har den der alder, hvor det kan være svært at vide, hvad man vil have. Måske vil de ikke lave en ønskeliste for at være rebelsk. Men bare rolig; du skal nok kunne finde en gave, de vil blive glade for alligevel.

Hvad mangler din teenager?

Som forælder kan det til tider være svært at se, om din teenager konkret mangler noget, fordi du gerne vil supplere dem med det vigtigste. Mangler de ikke noget lige nu, kan du altid tænke på fremtiden. Det kommer lidt an på, hvor gamle de er, men regner de med at flytte hjemmefra inden for de næste fem år, giver det god mening at give dem ting, de vil mangle til den tid.

Til den, der gamer

Du kan også købe gave efter din teenagers fritidsaktiviteter. Kan de lide at spille computer spil, kan du købe noget udstyr, der passer til den hobby. Det kan for eksempel være en fed musemåtte eller en ny skærm; du skal nok bare gøre lidt research først, så du kan få det, dit barn vil blive glad for. Du kan også købe din teenager spil, hvis du er sikker på, at de ikke allerede har dem.

Til den, der er kreativ

Måske er din teenager kreativ, kunstnerisk og musikalsk. Der hører meget tilbehør til de fleste kreative hobbyer, så du kan sagtens finde noget, de vil blive glade for. Maler de, kan du købe dem lærreder; spiller de guitar, kan du købe dem nye guitarstrenge; bager de, kan du købe dem springforme.  Der er meget at vælge imellem, så du behøver ikke at bekymre dig.

Til den, du elsker

Det vigtigste ved en gave er, at du har tænkt over den. Gaven viser, at du kender dem og elsker dem, og at du har overvejet deres behov og interesser. Du kan dog også altid give dem gaven af at kunne bestemme selv ved at give dem gavekort eller bare penge. Tænk over, hvilken identitet din teenager gerne vil opbygge, og giv dem noget, der passer til den person.

Det skal du give til din teenager i julegave
Det skal du give til din teenager i julegave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.