Julepakke

Glædelig jul, find inspiration til køb af julegave

Julegaver

Giv den bedste julegave til manden

Har du svært ved at finde den perfekte julegave til din mand? Mænd kan ofte være svære at give gaver til. Det skyldes ofte, at de enten er kræsne eller, at de stort set aldrig laver en ønskeliste. For det meste, er det en manglende ønskeliste, som er det store problem. Det er for eksempel langt lettere at give gaver til kvinder uden ønskeliste – men med mænd uden ønskeliste er det svært, fordi gaven let bliver upersonlig.

Det er svært at lege tankelæser, når det kommer til at give gaver. Derfor er det en god idé at tænke praktisk. Er din mand praktisk anlagt, og er han interesseret i at spare penge eller blive skarpere og mere effektiv på arbejdet? Så kan du med stor fordel give ham et kursus i Excel.

Hvorfor blive skarpere til Excel?

Excel er et nemt og effektivt program, som rigtig mange virksomheder og private bruger. Programmet er et regnskabsprogram, som hjælper dig gennem hverdagsopgaver som for eksempel planlægning og budget.  Din mand har måske allerede stiftet bekendtskab med programmet derhjemme eller på arbejdspladsen. Dog er der rigtig mange, der benytter Excel, som bøvler lidt med programmet, fordi de ikke har helt styr på dets funktioner og egenskaber. Med et kursus i Excel bliver du hurtigere og mere effektiv i dit arbejde og i dit private brug.

Få overblik over dit forbrug og spar penge

Alle er interesseret i at spare penge i det lange løb. Og det giver Excel dig mulighed for. Når der er styr på regnskabsprogrammets egenskaber, er der styr på overblikket over økonomien. Så snart man har overblik over økonomien og har lagt et budget, så er det nemt at se, hvor man kan spare penge.

Det er en øjenåbner for de fleste, når man finder ud af, hvor mange penge man egentlig kan spare for eksempel bare i løbet af et år. Det er penge, som man eventuelt kan spare op til en lækker rejse, et større renoveringsprojekt eller andet meget andet. Det er altså en god investering i det lange løb, og hele husstanden vil få glæde af gaven. Et kursus i Excel er altså en fremragende gave til manden.

Giv den bedste julegave til manden
Giv den bedste julegave til manden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.